Pagrindinis diskusijų puslapis Grand Theft Auto singleplayer Pagalba Nepasileidžia San andreas

Nepasileidžia San andreas

Turi problemų diegiant arba žaidžiant GTA? Visos klaidos, neaiškumai bei klausimai rašomi čia.
Standartinė Balandis 6th, 2010, 6:06 pm
evaldas1 Vartotojo avataras
Naujokas
Naujokas

Padėkojo: 0 kartą
Gavo padėkų: 0 kartą
Atsiliepimai: 0
Sveiki aš naujokas (:Gėda) .Įrašiau GTA San Andreas viskas puikiai įsirašė bet kai noriu paleisti išmeta lentele kurioje parašyta: (:Kas per š?)
Wrong disc inserted.Please insert the CD/DVD.Prieš mėnesį buvo tėtis kažką padares ir pasileido (:Šaunu) .Bet dabar neturi laiko ir negali pasakyti ką daryti jei reikės foto pasakykit.Ir jei galit tiksliai nurodykte kur eit ką daryti (:Gėda) .Dėkui labai :(
GTA SA kietas

Reklama

Standartinė Balandis 6th, 2010, 8:41 pm
svedas Vartotojo avataras
GTA-support.lt komanda

Padėkojo: 36 kartus
Gavo padėkų: 145 kartus
Mano serveris: reallife:7777
Atsiliepimai: 19

evaldas1 rašė:
Sveiki aš naujokas (:Gėda) .Įrašiau GTA San Andreas viskas puikiai įsirašė bet kai noriu paleisti išmeta lentele kurioje parašyta: (:Kas per š?)
Wrong disc inserted.Please insert the CD/DVD.Prieš mėnesį buvo tėtis kažką padares ir pasileido (:Šaunu) .Bet dabar neturi laiko ir negali pasakyti ką daryti jei reikės foto pasakykit.Ir jei galit tiksliai nurodykte kur eit ką daryti (:Gėda) .Dėkui labai :(

Šiaip daug kas crackina, bet šiame forume dėja crackai yra uždrausti. Todėl teks susirasti pačiam.

Standartinė Balandis 7th, 2010, 3:14 pm
tomass1596 Naujokas
Naujokas

Gavo padėkų: 1 kartą
Skyupe deivis.ok viska padesiu :)

Standartinė Balandis 21st, 2010, 8:10 pm
Allenas Vartotojo avataras
Apsipratęs narys
Apsipratęs narys

Mano serveris: Neturiu
evaldas1 rašė:

Tau reikia crack ' o .
Jeigu siunteisi GTA visą iš torrentų turėjo būti kartu .
O šeip paieškok googlėj ir sukelk jį į GTA papkę . :D

Už šią žinutę autorius Allenas gavo padėkojimą:
lol (Sausis 19th, 2012, 7:32 pm)
Vertinimas: 11.11%

Standartinė Gegužė 1st, 2010, 3:32 pm
tomass1596 Naujokas
Naujokas

atsisiusk is linkomanijos paleidi per deamon tools isirasai viska kreka idedi ir tada zaisk :)

Standartinė Gegužė 4th, 2010, 4:57 pm
Apsipratęs narys
Apsipratęs narys

tomass1596 rašė:
atsisiusk is linkomanijos paleidi per deamon tools isirasai viska kreka idedi ir tada zaisk :)

Taigi jau paaiškinau . :)

Standartinė Gegužė 4th, 2010, 5:32 pm
Pau Vartotojo avataras
Apsipratęs narys
Apsipratęs narys

Allenas rašė:
tomass1596 rašė:

Taigi jau paaiškinau . :)

Bet paaiškinai negerai. Ne visi crackai tokie,būna įvairiai pritaikytų.

Standartinė Gegužė 4th, 2010, 5:37 pm
Apsipratęs narys
Apsipratęs narys

Bet SAN ANDREAS toks . :)

Standartinė Gegužė 4th, 2010, 5:40 pm
Pau Vartotojo avataras
Apsipratęs narys
Apsipratęs narys

Allenas rašė:

taigi sakau - DAUG CRACKŲ YRA KITAIP SUDARYTŲ. Nesvarbu kokiai programai,kad ir tam pačiam san andresui. Gali būt img faile ar cd faile padarytas,kūrį reikia įrašyti į gta folderį per dt ar power iso.

Standartinė Gegužė 4th, 2010, 5:42 pm
Apsipratęs narys
Apsipratęs narys

Pau rašė:
Allenas rašė:

taigi sakau - DAUG CRACKŲ YRA KITAIP SUDARYTŲ. Nesvarbu kokiai programai,kad ir tam pačiam san andresui. Gali būt img faile ar cd faile padarytas,kūrį reikia įrašyti į gta folderį per dt ar power iso.

Aš apie tai kad kai iš linkomanijos atsiunti .

Standartinė Gegužė 4th, 2010, 5:44 pm
Pau Vartotojo avataras
Apsipratęs narys
Apsipratęs narys

Allenas rašė:
Pau rašė:
Allenas rašė:

Aš apie tai kad kai iš linkomanijos atsiunti .

Skirtumas iš kur siunti gta? jei iš betkur siunti,vistiek tas pats. kokį randi cracką tokiu rašai,čia ne nuo gta žaidimo "versijos" kurią atsisiuntei priklauso. SanAndreas tas pats crackas,tik kitaip surašytas gali būti.. nu ką čia beginčysi žodžiu.

Standartinė Liepa 18th, 2010, 12:43 pm
- Tony Naujokas
Naujokas

Jei instaliavai per DEAMON TOOLS tai idėk tą .ISO ir tada eik MY COMPUTER į diską kur įkeltas tavo žaidimas antras pelės klavišas open ir turi būti parašytą CRACK. :) Tada jį įkęlk į žaidimo direktoriją, ir viskas turi veikt.

Standartinė Sausis 19th, 2012, 2:26 pm
lol Naujokas
Naujokas

Padėkojo: 1 kartą
man nepasileidžia nei san andreasas nei sa:mp kaip ieinu y koki serveri tai lentele išmeta The application failed to initialize properly (0xc0000142). Click OK to terminate application ir kaip einu y Gta san kodel o paskui kaip spaudi OK tai vel ismeta lentele gta_sa.exe has stopped working A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is availabe. kodel taip yra parašykit :@

Standartinė Sausis 19th, 2012, 2:27 pm
lol Naujokas
Naujokas

Padėkojo: 1 kartą
man nepasileidžia nei san andreasas nei sa:mp kaip ieinu y koki serveri tai lentele išmeta The application failed to initialize properly (0xc0000142). Click OK to terminate application ir kaip einu y Gta san kodel o paskui kaip spaudi OK tai vel ismeta lentele gta_sa.exe has stopped working A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is availabe. kodel taip yra parašykit

• Reklama

Grįžti į Pagalba