Visų pirma, mums reikia susikurti savo callback'ą, kuriame surašysime kas įvyks po mūsų nustatyto laiko. Taigi, skripto viršuje rašome:
Kodas: Pasirinkti visus
forward Taimeris(playerid);PAAIŠKINIMAS
Taimeris - mūsų taimerio ir callback'o pavadinimas.
() - tarp šių skliaustelių reikia įrašyti kokius parametrus naudosime. Pvz.: playerid,vehicleid ir t.t.
Dabar pačioje skripto apačioje ar kur nors jame, rašome:
public Taimeris(playerid)
{
return 1;
}Jeigu forward'e įrašėme parametrus, tai tada čia taip pat juos įrašome.
Na štai, dabar šiame callbacke įrašome tai, kas vyks po mūsų nustatyto laiko.
Pavyzdžiui aš darysiu, kad siustų žaidėjui žinutę. Dabar mano callbackas atrodys šitaip:
public Taimeris(playerid)
{
SendClientMessage(playerid,0xFFFFFFFF,"www.GTA-support.lt - pagalba visiems");
return 1;
}Na štai. Viskas. Dabar mums reikia nustatyti mūsų laiką. Tam naudosime SetTimer.
Jeigu noriu, kad laiką pradėtų skaičiuoti nuo tada, kai žaidėjas prisijungia į serverį, tai po OnGameModeInit aš rašysiu:
SetTimer("Taimeris",7000,true);PAAIŠKINIMAS
Taimeris - mūsų taimerio pavadinimas.
7000 - laikas, po kurio įvyks tai, ką nustačiau. Laikas rašomas milisekundėmis. 1000 milisekundžių = 1 sekundei. ( 3 sekundės - 3000 ; 1minutė - 60000 ; 1 valanda - 3600000 )
true - kartoti ar ne. Jeigu norime, kad taimerį kartotų, rašome true. Jeigu norime, kad tai įvyktų tik vieną kartą - rašome false.
Na štai. Padariau, kad kai įsijungsiu į serverį po 7sek. man parašys žinutę www.GTA-support.lt - pagalba visiems.
Jeigu norime, kad taimeris įsijungtų parašius komandą, tai tarp komandos įterpkime taimerio nustatymą. Tai turėtų atrodyti panašiai:
if(strcmp("/ijungti",cmdtext,true,8) == 0)
{
SendClientMessage(playerid,0xFFFFFFFF,"Taimeris įjungtas. Jis suveiks po 7sek.");
SetTimer("Taimeris",7000,true);
return 1;
}Sekmės skriptinime! ;]

D