Matote gryžau i Gta - supportą kaip vėl Moderatorius.
Gal būt aš jus jau "Užknisau" tačiau man bjauru žiūrėti į šiukšles besimėtančias forume..
Taigi galite vėl manimi pastikėti, Sakyti ką manote, ką galvojate, ką mastote, ko norite. Jūsų visų interesai man yra asmeniškai labai svarbūs.
Taigi pradėsiu nuo to kur aš buvau dingęs.
Taigi nesekęs ilgų ir nuobodžių pasakaičių pasakysiu keletą dalyku kuriuos galite neskaityti Kur bus parašyta "kabutėse":
"Taigi buvau išvažiavęs į Braziliją. Ir tik prieš tris dienas Grįžau vėl i Lietuvą. Galvojote ką aš ten veikiau ir kodėl nepasilikau ilgam?
Todėl kad ten tiesiog yra ne Lietuva.
Matote mano Tėvas gyvena Brazilijoje ir buvau aplankyti, tačiau aš ten negalėjau gyventi tik dėl to:
Nemoku: Portugališkai (beveik ten angliškai nekalba)
Baisinis triukšmas, neskanus maistas bei kas yra svarbiausia nėra gražių merginų.
Kur nueisi už kampo visi "Grubiai laižosi" Šaudo, prievartauja, Rėkia, Muša, Bėga.
Tiesiog neįmanoma gyventi..
Tai tiesiog pasiilgau Lietuvos kaip tikras lietuvis ir grįžau į Lietuvą bei pas jus."
Taigi toliau kalbėsime apie taisykles:
Taisyklės bus Visiškai naujos kurias surašysiu aš bei bus sukurta navigacijos panelėje toks dalykas kaip "Taisyklės"
Ten kiekvienas turės perskaityti ir žinoti,
Visas taisyklės bus surašytos bei sukurtos greitu metu,
Toliau drausmė.,
Taigi,
Pastebėjau kad kiekviena diena vis mažiau lankosi čia mūsų draugų, pažįstamų, bei paprastų narių kodėl?
Todėl kad jūs manau suprantate kodėl. Pirma tai yra labai paprasta:
Forume vyksta barniai, Visokiausi Konfliktai, Nesutarimai, Keiksmai, Riksmai, ir kiti taisyklių pažeidimai.
PRADEDAME MANO MĖGSTAMIAUSIĄJĄ DALĮ:
Nuo šiol bus taip ir ne kitaip,
Visi kas talpinsite failus, paveiksliukus į forumą turėsite naudotis Gta-supporto prisegikliu:
Kai kursite post'ą truputį į apačia paėjus surasite mygtuką "Failu prikabinimas"
Ten įkelsite bet kokį failą:
Galėsite kelti tik Tam tikrus failus Kurie bus surašyti taisyklėse. Kodėl?
Todėl, kad pastebėjote kad mūsų forume kas įkelią gamemod'ą tiesiog po kelių mėnesių nebebūna link'ų, Tiesiog nebeveikia paveiksliukas ar tiesiog nebėra failo nuorodos ir pnš. Mūsų Support'as išlaikys failus tol kol mirs. O jis mirt greit nesiruošia

Toliau,
Pastebėjote kad čia forume pradėjome gyventi kaip "Kiaulės" Nesakau tiesiogine prasme tiesiog linkstam prie tiesioginės.
Visu mano didžiausias priešas yra: OFF - TOPIC!
Man jau bloga žiūrėti į tai.
Nuo šiol Mūsų Šiukšlynas bus labai papildytas,
Nes rakinsiu temas bei į šiukšlyna kelsiu ten kur bus visų pirmiausia bus: OFF - TOPIC, Keiksmai, Nesutarimai, Bei kiti kiauliški bruožai kurie neatitinka forumo reikalavimams.
Bei Niekur dar negirdėtas forume žodis bus mano gražiausias:
Jaukumas:
Mieli žmonės aš jus visus labai myliu ir gerbiu.. Tai jeigu išlaikysime forumo įvaizdį pagal visus reikalavimus būsime gražiausi ir geriausi,
Mūsų gimtadienis artėja trečiasis ( padarykime Sušvedėjusiam Aivarui staigmeną ir dovaną)
Visi kartu galime tą staigmena su dovana sukurti su kaupu:
Prašau gražiai jūsų kad laikykitės forumo reikalavimų ir ta staigmena jam ateis. Jei ne jis nebūtų čia nieko. Jis jau stengiasi treti metai dėl mūsų.. Tai pasistenkim dėl jo nors kartą gyvenime. "Tai daryti juk šitaip lengva".
Ačiū tiems kas skaitė.
Manau supratote ko aš reikalausiu ir norėsiu kad būtų tai iš jūsų iš reikalauta.