Pagrindinis diskusijų puslapis Svetainė Naujienos V.I.P Taisyklės

V.I.P Taisyklės

Svetainės naujienos, atnaujinimai susiję tik su pačia svetaine, TVS.
Standartinė Birželis 11th, 2011, 11:46 am
Nata` Vartotojo avataras
GTA-support.lt komanda

Padėkojo: 8 kartus
Gavo padėkų: 33 kartus
Mano serveris: Natorils
Atsiliepimai: 12
Sveiki,

Galvojau reikia sukurti Naujas GTA-SUPPORT taisykles. Nes pamačiau kai vienas Moderatorius Deimantas1 (Deimis) išdavė mus.

Jis buvo Globalus Moderatorius. Beveik viską galėjo daryti ką ir Mūsų Administratorius Svedas.

Tačiau laikui bėgant mano buvęs kolega paplatino V.I.P skiltį Kitame puslapyje. (LRG.LT) Tačiau buvo greitai sureguota ir buvo ištrinta iš ten tos pamokos ir kiti unikalus darbai. Deimantas manau pats negalvojo ką daro. Kitą dieną Deimantas įžūliai parašė Svedui kad nuripino pamokas ir pnš.

Svedas tikėjosi Kad Deimantas išmoks scriptinti labiau tapęs Moderatoriumi, Galbūt greičiau užaugs. Tačiau dabar Deimantas atsiprašinėja ir prašo kad gražintų Moderatorių status`ą.

Antras šansas nebuvo duotas pasitaisyti.

Taigi nenukrypkim nuo temos ir pradėkime kalbėti tai kokia jums svarbi šita informacija.

V.I.P taisyklės tokios kaip ir paprastų žaidėjų. Ko gero žinot kad negalima Double post`inti, nesikeikti, neįžeidinėti kitų bei savęs, negalima rip`inti pamokų iš kitų support`ų ką kalbame ir iš šito support`o. Bet V.I.P, tai didesnis status`as. Tai nereiškia kad jūs turite daugiau post`ų už kitus. Tai reiškia kad jūs kažko verti. Jūs kūrėte pamokas, padėjote ir padedate serverio kūrėjams bei sa:Mp žaidėjams. Manyčiau turite didžiuotis kad esate VIP ir galite eiti į tik VIP skiltis. Jūs tą turite ir manau turite tai saugoti. Tai norėčiau visų paprašyti kad jums neatsitiktų taip kaip Nieko nevertam Deimiui.
Paveikslėlis

Reklama

Standartinė Birželis 11th, 2011, 12:05 pm
Ernestas. Vartotojo avataras
Skripteris
Skripteris

Padėkojo: 2 kartus
Gavo padėkų: 11 kartus
Mano serveris: Nėra.
Atsiliepimai: 5
Manau jog pavadinimas neatitinka temos turinio.. :D Geriau šiek tiek apie VIP, o ne taisyklės.. :U

Na bent manau kiekvienas save gerbiantis žmogus supranta VIP esmę, o ne tai kad tik žaisliukas ar nicko spalva :D

Standartinė Birželis 11th, 2011, 12:28 pm
Marius<WiP Vartotojo avataras
Didelis žinovas
Didelis žinovas

Padėkojo: 2 kartus
Gavo padėkų: 17 kartus
Atsiliepimai: 15
Šaunu Nata, jog parašei taisykles manau daug kas atreips dėmesį į jas.
Paveikslėlis

M-RPG Server Is Comming 50%

Standartinė Birželis 11th, 2011, 12:42 pm
svedas Vartotojo avataras
GTA-support.lt komanda

Padėkojo: 36 kartus
Gavo padėkų: 145 kartus
Mano serveris: reallife:7777
Atsiliepimai: 19

Nata` rašė:
Sveiki,

Galvojau reikia sukurti Naujas GTA-SUPPORT taisykles. Nes pamačiau kai vienas Moderatorius Deimantas1 (Deimis) išdavė mus.

Jis buvo Globalus Moderatorius. Beveik viską galėjo daryti ką ir Mūsų Administratorius Svedas.

Tačiau laikui bėgant mano buvęs kolega paplatino V.I.P skiltį Kitame puslapyje. (LRG.LT) Tačiau buvo greitai sureguota ir buvo ištrinta iš ten tos pamokos ir kiti unikalus darbai. Deimantas manau pats negalvojo ką daro. Kitą dieną Deimantas įžūliai parašė Svedui kad nuripino pamokas ir pnš.

Svedas tikėjosi Kad Deimantas išmoks scriptinti labiau tapęs Moderatoriumi, Galbūt greičiau užaugs. Tačiau dabar Deimantas atsiprašinėja ir prašo kad gražintų Moderatorių status`ą.

Antras šansas nebuvo duotas pasitaisyti.

Taigi nenukrypkim nuo temos ir pradėkime kalbėti tai kokia jums svarbi šita informacija.

V.I.P taisyklės tokios kaip ir paprastų žaidėjų. Ko gero žinot kad negalima Double post`inti, nesikeikti, neįžeidinėti kitų bei savęs, negalima rip`inti pamokų iš kitų support`ų ką kalbame ir iš šito support`o. Bet V.I.P, tai didesnis status`as. Tai nereiškia kad jūs turite daugiau post`ų už kitus. Tai reiškia kad jūs kažko verti. Jūs kūrėte pamokas, padėjote ir padedate serverio kūrėjams bei sa:Mp žaidėjams. Manyčiau turite didžiuotis kad esate VIP ir galite eiti į tik VIP skiltis. Jūs tą turite ir manau turite tai saugoti. Tai norėčiau visų paprašyti kad jums neatsitiktų taip kaip Nieko nevertam Deimiui.

Iš kur čia ištraukei? :D Nemanau, kad kopino VIP pamoaks :)

Standartinė Birželis 11th, 2011, 1:14 pm
juraska Vartotojo avataras
GTA-support.lt komanda

Padėkojo: 28 kartus
Gavo padėkų: 44 kartus
Atsiliepimai: 29

Nelabai panašu į vip taisykles..

Standartinė Birželis 11th, 2011, 1:25 pm
Stuneris Vartotojo avataras
Forumo Dievas
Forumo Dievas

Padėkojo: 0 kartą
Gavo padėkų: 109 kartus
Atsiliepimai: 12

Tiesiai šviesiai aš žinojau kad kažkas panašaus nutiks nes esu su juo susirašinėjęs jis tikrai nėra geras žmogus ir nevertina kitų darbo daviau jam karta savo darbą ir jis paplatino tai supergames.lt webe kaip savo darbą. Labai gaila kad taip atsitiko... Pasirinksiu postų ir atgaivinsiu vipus :) bet žinoma gavęs vip ir nepamiršiu ir kitu žmonių kuriems reikia pagalbos ir jiems padėsiu kaip visada :) ir ar būsiu vipas ar ne, ar busiu modas ar ne niekada nepaliksiu Gta-Support čia šauniausia chėbra ir visada linksma ir įdomu, man čia labai patinka padėti žmonėms, sulaukti pačiam pagalbos, kurti pamokas, naudotis kitų sukurtomis pamokomis. Manau svedas labai pasistengė todėl čia labai didelė tvarka ir nebūna nesąmonių neskaitant deimanto.

Standartinė Birželis 11th, 2011, 10:52 pm
Ekspertas Naujokas
Naujokas

Gavo padėkų: 0 kartą
Mano serveris: Neturiu
Atsiliepimai: 0
VIP pamokų nekopinau :)

Standartinė Birželis 11th, 2011, 10:58 pm
svedas Vartotojo avataras
GTA-support.lt komanda

Padėkojo: 36 kartus
Gavo padėkų: 145 kartus
Mano serveris: reallife:7777
Atsiliepimai: 19

Ekspertas rašė:
VIP pamokų nekopinau :)

Kopinai nekopinai, bet kai daviau pasitikėjimą ir padarei tokią nesamonę tik parodo koks žemo lygio žmogus esi :)

Standartinė Birželis 11th, 2011, 11:07 pm
Ekspertas Naujokas
Naujokas

Gavo padėkų: 0 kartą
Mano serveris: Neturiu
Atsiliepimai: 0
Svedas, gal gali sugrąžinti teises, na, kad forumą matyčiau iš to acc?

• Reklama

Grįžti į Naujienos